surah fatiha

surah-fatiha

  • 1:1

بِسْم اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ


  • 1:2

الْحَمْدُ لِلَّـهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ


  • 1:3

الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ


  • 1:4

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ


  • 1:5

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ


  • 1:6

اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ


  • 1:7

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ

al fatiha,surah al fatiha,surah fatiha,alhamdu surah,sure fatiha,surah fatiha surah fatiha,quran fatiha,quran,Learn to read quran online,read quran online,read holy quran online,quran online,al quran online,e learning quran,yaseen read online,read quran online pdf,quran majeed online,digital quran online,

al fatiha,surah al fatiha,surah fatiha,alhamdu surah,sure fatiha,surah fatiha surah fatiha,quran fatiha,quran,Learn to read quran online,read quran online,read holy quran online,quran online,al quran online,e learning quran,yaseen read online,read quran online pdf,quran majeed online,digital quran online,


Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *